Alıntı:
HuseyinP Nickli Üyeden Alıntı
Allah icin söylüyorum evli olmasam coluk cocugum olmasa bu işin peşinde dünyayı gezerim. Ama imkanlar dairesinde bu kadar oluyor. Cabaliyorum yillardir belki eksik yapiyorum belki yanlis yapiyorum olmuyor. O yüzden insanlarda yardim talep ediyorum bu isin ehli olduğunu düşündüğüm kisilerden. Ama ne yazik ki insan iste değişmiyor her yerde her konuda her şekilde ayni !
|
Koskoca İstanbul da sana ilim öğretecek bir kapi yokmu ? Medrese veya mürşid bulunmuyormu İstanbul'da. Hepimizin çocuğu var bizde evliyiz tabi olduğun insan git boşan gel sana öyle ilim öğretirim demiyorki yada çocuklarını bir kenara at öylede gel demiyor. seni olduğu gibi kabul ediyor senin gösterdiğin çabaya gorede sana ilminden aktarıyor sen çocukları işini evliliğini önüne kilit olarak koymuşsun önce kendi içindeki sorunları coz inşallah Allah CC sana ilmin kapısında bir yerde verir öncelik kendi sorunlarini çöz
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|