Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım, takıldığım bir nokta var sabah namazını kıldıktan hemen sonra kamet getirmeden öğle namazınımı kılıyoruz,daha sonra 2 kamet getirip diğerlerine sırasıyla devammı ediyoruz orda kafam karıştıda biraz
|
Aynen doğru anlamışsın Kardeşim. Yazdığı gibi yapılacak, adam kendi kefil bu uygulamaya.Bu en başta bahsedilen tövbe vs niyet secdeye kapanma ağlama olayları bir kereliğe mahsus Nasuh tövbesi gibi düşün, sürekli aynı baştaki uzun şeyleri yapmıyorsun. Yıl boyunca niyet ettim bana ilk farz olunan sabah, akşam, ikindi vs böyle kılıyorsun sadece.Çok kıymetli bir uygulama inşaAllah nasiplenenler olur Ramazanı bekliyordum bende uygulamak için, ha birilerine de nasip olur inşaAllah diye paylaştım. Şu başta okuyacağın 1 fatiha 3 ihlas 1 Yasin dilersen başka sure ekleme yapabilirsin yada yapmayabilirsin sana kalmış. Münir Derman Hazretlerine de hediye et ve deki Ben bu amcanın tarif ettiği şekilde başlıyorum Ya Rabbi onu da haberdar edermisin de ki İşini sağlama al

mübarek vefat edeli 35 seneyi geçmiş hala ziyaret edip uyardığı kişiler var rastladım.Gönül rahatlığıyla uygula kardeşim, gerçekten büyük Velilerden kendisi. Rabbim kabul etsin inşaAllah