Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Geçen ay bir platform üzerinden bir videoya denk geldim ilgimi cekti tamamını bulup izledim videoda önceden büyücü olmuş daha sonra tövbe ettiğini iddia eden bir şahıs var bu şahsın dedikleri biraz garip, anlattıklarının doğru olduğunu varsaydigimda yaptığı davetlerde asıl gelecek olan hüddamdan önce gelen ifritlerin tuzağına düştüğünü onları hüddam sandığını düşündüm ve o şekilde o duruma sürüklendi diye düşündüm ama bu videoyu izleyen kardeşlerimizde yanlış şeyler düşünüyor olabilir havas hakkında falan,bu konuda hocalarımızın görüşlerini çok merak ettiğim için buraya yazmak istedim...
|
isin boyutu cok derin, oyle davet yaptim şu geldi bu geldi ile anlatilacsk bir olay degil....
daveti yaptin gerekli sartlara uyarak,diyelim ki seyyid kendiyas geldi anlasmayi yaptin islrm tamamlandi,bir buyu bozacak oldun cagirdin geldi buyüyü o bozacak degil ya ordusundan birileri bozacak, bu suflide olabilir müsluman olmayanda olabilir.....
daveti yaptin müsluman olmayan bir baskasi geldi ne olacak? isi bilen icin onunda bir yolu varda burada söylenmez...