o kitabı okudum biliyorum ffakat vefk in birde yazma üsülü var icazeti var elbete yazabilrsin ama işin ehliyle senin yazdığın genelikle bir olmaz
ama vefkler çekilen zikre ayarlanmışsa faideli oluyor benimde bildiğim kadarıyla
ya latif zikrine adabte olmuşsun ve hayatına yerleşmiş ama elalem bunuı allah rızası için değilde enfsi arzular için oda nefsi ama ihtiyaç içinde değil haram işler için niyet ediyor bu durumda musallat kapabiliyor çünkü her zikir enerji çeker çok sayı çok enerji çekere çok enerjide enerjisel varlıkların dikkatini çeker celp eder ve genelikle işsiz ve çok olduklarındna ötürü şeytani ler veya deneme amaçlı olarak sufliler gelir rahtsızlık verir veya kişinin niyeti iyi bile olsa atasaından yada bir günahtan gelen içinde musallat varsa ve namaz niyaz yok zikre başlıyor o muasllat kişiye rahatsızlık veriyor bu durumlar analiz edince ço faarklı orneklere dolu
siz anlayamazsiniz çünkü niyet ve yaşantınız farklı musallat yaşıyanlra binaen ha bu durumda bile olupta rahatsızlık yaşıyanlarda var onlarda imtian gereği benim
önerim ya latif esmasını ebcedi kadar günlük çekmeniz o zmn işlerin rengi gidişatı değişirmi merak ediyorum