Yanlis anlamada 2. Cevabına hitaben suflileri hepsi kötü gibi ifade ediyorsun diyorsun bana da : ) sen olayı çok yanlış anlamışsın diyorum sadece. Odana sufli gelebilir diyorsun imtihan gereği, imtihanı sufli mi yapıyor ( haşa ve kella) sen beni forumda ki acemi olarak nitelendiriyorsun galiba da biz Kurani Kerimi dün hatim etmedik. Anliyormussun gibi yazıyorsun ama özele gelip çok basit bir mendel davetini bana soruyorsun araştırma için diyerek. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocayı çağır benim dediklerime mi hak verecek sana mi bide ondan ogrenelim. Ben dediklerimin hala arkasındayım. Sen böyle yaparak Araf suresi 180. Ayet ile İnsan suresi 25. Ayeti kelimeye karşı geliyorsun. Esmaul Husnanin isimlerini çok zikredince musallat kapacaklarini sanıyor millet sonra. Ve sonra 4. Cevabına hitaben zikir ile anıldığı için tam tevekkül gerekiyor o yüzden anca vesvese verebilirler. 5. Cevabına hitaben Allah dilerse herkes mümkündür, fakat konumuz bu değildi Esmaul husna isimleri ile zikir eğer öyle imtihan edecekse eder. Ek olarak demişsin birde vesvese konusunu açmışsın zaten her alanda vesvese verebiliyorlar demiştim ya onu tam anlamadın ya da haksız olduğun için bi anlık sinirle yazdın. Sonra şöyle bir gerçek var ki başladığın cümlede 3. Cevabına ters düşmüşsün. Garip , Arkadaşım sana pek cevap veresim yok açıkçası. Anlayacağını da sanmıyorum. Hayirli ramazanlar sana.
Bu arada yine aklinda bulunsun sen sen ol suflilerle is yapma onlardan hayır gelmez evet hepsi kötüdür. Bu da extra olsun