Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah kalp kırma en son niyetim forumda arada boyle hararet elbette ki olacak. Seni tanımam etmem pek ama cidden seni severim. Evet tanımıyorum ama yazılarını okuyorum boş adam değilsin. Lakin ben şuna karşıyım ya da ben yanlış anladım
Forumda bilinçli bilinçsiz zikir çekerken yok musallat kaparım yok efendim bana şeytan konar gece uyutmaz diye diye milleti zikirden sogutuyorlar. Şeytanın 70.000 hilesi var Cenabı Hak tarafından verilmiş bir hakkı da var. Ben bu durum için hem kendimden örnek vermek istedim. Düşünsene Yaratan beni sabah akşam isimlerimi zikir edin diyor. Ama kullar yok musallat kaparsiniz diyor ( haşa ve kella) ben bunu beyan etmekti niyetim lakin biraz kalp kırdım farkındayım. Dediğim gibi en ufak bir üzüntü verdiysem affola. Fikirler paylaştıkça değerlidir. Hepimiz sınav dünyasındayiz elbette ki yanlışımız dogrumuz olacak. Allaha emanet ol inşallah ismini bilmiyorum ama Rabbım.niyetimi bilir bugünde senin için dua edeceğim insallah : )
|
gizlimiz saklımız yok en basiti şu kardeşim sitede hocalardan olsun üyelerden sadece bu siteden olmasın /eşini aldatıp nafaka alayım kölem olsun yansın yada öslün diye de ayetleri allahın zikrini çeken var/top olup yasin suresiyle muska yazıyp tütsüleyip ufleyip insanları aşk edende var çokda yüksek meblağda paralrada kaldırıyor bu toplar/ cin göreyim hükmüm geçsindiye muehymin çeken basir çeken ve heryerde onları görüp aklını yitirme dercesien girenler var in huddam ilminin derinlerine görürsün
ve şuda bir gerçek ki ben bu bilgileri özelden yada sitede saatlerce kitapları öğle aralarında okuyarak öğreniyorum şahsi tecrübelerimi aktarmam ama bilgi kirililiği çok o yüzden tanıdığım yada tanışımaya çalışıp insanların fikirlerini öğrenip yeni yeni şeyler keşfediyorum çok şükür faidesinide gördüm
o yüzdendir ki bu cahil kardeşin senden mendel daveti istemesi nefsi arzu değil analizlerimi genişletmekdir
ve şunu da soyliyim imas hoca musalat ilmi havas ilmi eğitimleri alan birisi misal rüya ilmini bilmez lakin oda hak vericektirki musallat olanların yaptığı tedavilerde bu dediklerime benzer şeyler var
niyet veya imtihan gereği manevi rahatsızlıklar olabilir unutmuyalım
ŞEYTAN lar dost olanlara şeytan zarar vermezde allah ayaklaşmak istiyene ordular gelir yolundan caysın diye suflilerin de görevlerinden biride bu olabilir hudam hadime der git rahatsız et bırakıcakmı bırakması içinde boyle imtihanlar şeyler yaşar
sabr edersen vardır muakfatı ya burda ya orda sabretemz isyan edersen zaten hakettiğin cezayı almışsındır....
allah allah allah diyelim
Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah. Valla birazda niyetim mesaj için 50 olması. : ) sana söz verdim o mendeli soylecegim. Hatta forumda da var o. Mustafa iloglunun 4. Kitabında da extra bir şey yapmadım yazılanlar haricinde fakat o dönem genç ve cahil idim çok uğraşırdi bacaksız. İnşallah sende koruma dairesi ile yaparsın bi sorun olmaz. Lakin gelen sufli boş değil , forumda sanki amcaoglunu memleketten çağırmış gibi anlatıyor çoğu kişi ama aslı pek öyle değil. Sözüm söz üstadım. Dediğim gibi ben hata yaptıysam ben özür dilerim oruçta bazen yukselmeler oluyor : )
|
estağfirullah birinci ağzıdan insanların deneyimlerini dinlemek ve notlar çıkarmak en güzel oluyor hem ben hem karşımdaki veya bir başak dostumuzun derdi haceti olunca yardım etme fırsatı oluyor
olur oyle şeyler beni sitede bazen boyle doverler kızarlar ama kalpimi kırmaz sade ce kendi hatamı görürüm ders olur daha iyi olur hata daha çok dikkat ederim bazen bizde sert dil kullanıyoruz saolsunlar hatırlatıyorlar o yüzden canını sıkmayın sorunum yok sizinle^^