Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Alt komşumuz kapı önümüze su dökmüş ben ve babam bastık sadece bilmeden. Sonra babam ölümden döndü bende iç organlarım iflas etti zannettim. Doktorlar hicbirşey bulamadı. Sonra bir hoca çözdü durumu yardım etti. İade ediyorum yaptırana ve yapana dedi. Yaptıranin evi barki dağılıyordu kızları perişan oldu ailesi vs. Hoca da duyduğum kadarıyla felç geçirmiş. Sonra durumu anlayınca ne yaptılar bilmiyorum cozdurduler kadın korkudan 5 vakit namaz kuran zikire başladı komple Allah'a yöneldi. Durumları düzeldi gibi. Yani işlemi yapan hocalarda bitiyor iş. İşinin ehli ise zıplatır adamı. Kullandığı varlıkların ne olduğunu bile duymadım hayatımda.
|
Bu hoca banada lazim , iyi hocaymis
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
hocam sunu sormak istiyorum buyu yapilan kisi yapilan buyuyu geri cevirse ve buyu yaptiranin basina belalar gelse ama yaptigindan dolayi oldugu bilmeyip beddua ederse bu yaptigindan dolayi buyu yapilan kisi etkilenirmi yani bedduasi ona tutarmi
Benimde oyle su an ki durumum her gun normallesmeye calisiyorum sabahtan aksama kadar basarmak istedigim sadace normal bir yasam silsilesine girebilmek onda bile o kadar zorlaniyorumki
|
Bu nasil bir soru ? Sana yapilioor birde beddu edecek tutacak Allah im sen sabor ver
Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü.
|