Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum hayatimdaki herseyi herkesle paylasan biri olarak sırri saklayamayi pek bildigim soylenemez yani hacetim su duayla kabul oldu demenin nesi sir orayi anlamadim
Biliyorum hocam benim bir tanidigim vardi ezan okunmadan ezan okundugunu duyabiliyordu ne zamanki bana soyledi ondan sonra duyamamaz olmus ruyalarimi kimseyeye anlatmamaya calisirim sadece buyuyle ilgili oldugunu dusunduklerimi fikir almak acisindan burdan paylasiyorum cunku cevremde bu konularda bilgili kimse yok
|
aslında başındaki dertleride herkese anlatmamlısın işin manevi boyutu bir köşeye bırak art niyetli kötü insanlar dahi bundan isitafdede eder sen şimdi sanırsınki adım deadsoulb eni tanıyamazlar : ) sen sırını derdini anlaycak gibi duran kişilere anlat anlatırken gerkirse sır koy sakla şifrele çünkü kimin ne diyceği belli olmaz zaten derdi verende allah dermanı verende insanlar cinler melekler ilaçlar paralar hepsi birer araçı vesile allahın varlığının şuurunda olmalıyız o izin vermeden yaprak dahi kıpırdamaz onun haberi olmasınki karınca nın ayak sesi ..
ve sitede herkes iyi nyietli değil denemeler yapamyı seven gözlerde var deneme tahtası olma