Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Aman yok ne yapcam altini falan nazar konusunda tam bir magdurum zaten yildizimda dusuk bende biraz kontrollu olmam lazim pozitif herseyi hemen paylasiyorum istiyorumki karsimdakide kurtulsun ama iste bazen negatiflik cekiyorum iyi niyetimden
|
haset kin nefret duygusu nazardır
sen iyi düşünürsen onlar parmaklarını yer arkandan kıskançlıkla
"Bilmiyorum hayatimdaki herseyi herkesle paylasan biri olarak sırri saklayamayi pek bildigim soylenemez "
sen anlat bacım anlatmak istersen ben bildiğimi aktardım keyfin nasıl isterse
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Soyle hocam bu sitede takilma sebebim etrafimda buyuden anlayan kimse yok yani genelde takvali insanlar benim cevremde ve havas islerinden pek anlamazlar hatta buraya girdiklerimden bile haberleri yok bilseler kizarlar cunku anladim tamam deneme tahtasi yapmayim kendimi dogru dediniz
|
bu sitede büyü bozma ilmini bilen 5 6 biliğim insan var
çevrende ki kişile takvalımı bilmem bir okutup ufleteydin dualarını istiyeydin eğer işe yaramıyoras ya onlarda değil nasipin yada onlar takva sahibi o kadar değiller
lakin gezici tayfanın uğraşması ile musallat aynı şeyler değildir
yorgunluk bitkinlik ve çevre tarafından dışlanmada sadece musallat değildir auranla alaklıda olabilir tabiatından dolayıda olabilir
aslen bu işleri baya derinlemesine araştırıyor ve çalışmalar yapıyor olsamda yeterli olgunlukta değilim yani tıp öğrencisi gibiyim cerrah değil sen sitede güvenilir kişilerin yonlendirmelerini dikakt al ve uygula tavsiyem buudur