Alıntı:
oylesinebiri Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, eşimle 4 yıla yakındır evli, 10 yıldır ise sevgililik,nişanlılık dönemi geçirdik. Birlikte büyüdük. Evliliğimizde her şey yolunda, gezen çoğu şeyi birlikte paylaşan aynı fikirlere sahip insanlarız. Sadece benim bazen kıskançlık kaynaklı laf sokmalarım oluyor, çoğu insana fazla gelebilecek kelimeler bunlar onu belirteyim. Her neyse bir akşam yine laf soktum tepki verdi, ben de boşanmak mı istiyorsun dedim evet dedi eve geldiğinde konuşmak bana beni sevmediğini söyledi sonrasında uzunca konuştuk barıştık ancak hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duydum ondan. Bardak doldu taştı dedi sadece ama insan ister istemez büyü, nazar etkisinde kalıyor. Çünkü aynı gece bir rüya gördüm. Rüyamda musallat vardı bende ve beni havaya kaldırıp gözlerimi kaydırmıştı yanımda ablam vardı bir anda sonra yere düştüm, ablamda sanki evliya gibi sende musallat var ama çok güçlü değil dedi. Allah hayırlara çıkarsın. Bana bu konuda bakım yapacak veya rüyamı yorumlayacak kalbi temiz biri yardımcı olabilir mi?
|
Kardeşim öncelikle kadın mısın erkek misin ?
Laf sokmalarım oluyor demişsin bardak doldu taştı demiş sana sen kendi hatalarının bedelini cine büyüye musallata yorma önce tedaviye kendini düzeltmekle başla
Bir kere gördüğün rüyadan musallat olabileceği nasıl anlaşıldı sana şahsen ben hayret ettim
Eşinizin tepkisi size ağır gelmiş olacak ki çok korkmuşsunuz ve şeytan bu anınızı kollayıp rüyanızda sizi rahatsız edip evhama vesveseye düşürmek istemiş