Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Son yorumlarınızdan sıkıntınızı aşağı yukarı anladım. Allah'ım yardımcınız olsun. Dermani aramaktan vargecmeyin. Çok cetin bir sınav imtihan ve gectiginizde dünya ki cennetinizi de yasayacaginiza eminim. Ama keşke böyle cümleler kurmasaniz ve böyle dusunmeseniz. Bakın dinimizde lgbt olayı hoş karşılanmıyor bunu biliyorsunuzdur Allah'ın merhameti sizi kandırmasın ben böyle yaratildim Allah bana bu hisleri verdi yada Allah istedi böyle olmasını gibi düşünceler ile nefsinizin sizi kandirmasina musade etmeyin. Siz bir imtihandasiniz ya yaşamınızda biyerde girdiniz bu imtihana yada ailenizden birinin intihani üzerine siz de imtihandasiniz. Ve sizin bu imtihanı Allah'ın rızasına uygun şekilde gectikten sonraki kazandığınız ahiret ile bizim kazanacagimiz ahiret bir olmayacak belkide. Duam sizinle. Forumda yardımcı olacaklardir. Allah razı olsun buradaki dua ve bilgiler ile kendimi buluyorum. Vazgeçmeyin. Derman aramayi nasip ettiyde Rabbim burda bir güzellik nasip var.
|
Allah razı olsun haklısınız ama şu eşcinsellik imtihanında olmayıp ta yok eşcinsellik tercihtir diyenler yok mu deli ediyor insanı biz ölmek istiyoruz kahroluyoruz neymiş tercih miş