Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
namaz niyaz ne alemde annende yada anneannenizde durumlar nasıldı bunlar önemli bilgiler
ayetlere tepkileri ne oluyor ayetel kürsi vb.. bunu görmeniz lazım
renklerini görüyormusunuz yani baya kanlı canlı yoksa görme dediğimiz olay örnek vererek anlatıyım birisi elinde bi boncuk gösterir o boncuğu avucuna koyup kapatır avucunda olduğunu bilirsiniz ama göremezsini bunun gibimi
sizde duyucak kulak olmadıktan sonra millyon kere seslenseniz ne olur
önce bunları cevaplayalım sonra buna göre bir yol gösterilir ancak bunlar ümmü sübyan diyen kim mübarek  o kısım tebessüm ettirdi
ve son olarak ayıptır sorması cinsiyetiniz nedir
|
Hocam bende namaz vs var, şu sıralar da daha önce nasip olmamıştı Kur'an öğrenmeye çalışıyorum, ayet vs duyunca da rahatsız etmiyor tam aksine huzurlu oluyorum hatta bazen Kur'an dinleyerek uyuyorum. Anneannemler keza annem falan da namaz kılan vazifelerini yerine getiren insanlar, anneannem uzun zaman önce rahmetli olmuş ama annem anlatırdı sürekli al bastığı zaman yardım edermiş insanlara, yeni doğum yapan kadınlara kıyafetini verdiği zaman korkutulmazlarmış vs.
Renkten ne kastettiğinizi anlamadım ama bazen siyah bir duman olarak görüyorum odanın köşelerinde, bazen de insan suretinde pat diye karşıma çıkıyorlar ama böyle nasıl desem baktığınız zaman kanlı canlı insan olmadığını seçebiliyorsunuz, bir acayiplik olduğu belli oluyor. Ve o ümmüsübyan var diyeni çok takmayın hocam adam büyücü çıktı zaten bana birşeyler musallat etmeye çalıştığını öğrendim vakti zamanında... Ve son sorunuza da gelirsem erkeğim ben