Alıntı:
artemisdiana Nickli Üyeden Alıntı
Erkek arkadasim geri dönsün diye çok ritüel yaptım. Yargılayıcı mesajlarla gelmeyin. Kıssasa kıssas diye bir şey vardır ve ben bu dünyada hakkım kalmasın ondan çıksın istiyorum çünkü ağır şeyler yaşadım evlilik vaadiyle kandırıldım. Başka bir insanla tanıştım bu ilimlerle ilgilenen. Bana da ona da yıldızname baktı. Fakat karşımdaki insanın üstünde musallat olduğunu hayvandan bile beddua almış biri olduğunu söyledi. Gerçekten bakmayı bilen biri varsa hem onun hem benim için bakabilir mi? uyuyamıyorum artık meraktan stresten. Dalga geçmeyin çünkü iyi bir psikolojide değilim.
|
Kardeşim nasıl işlemler yaptın bilmiyorum ama celp falan yaptıysan tam olarak bilmiyorum ama psikolojik olarak bu hale gelmen normal çünkü onun bir ağırlığı olduğunu biliyorum
Ne olur olsun iradeye etki eden iyi niyetle yapılmış olan herhangi bir işlem bile kabul edilemez canın yanmış bak bunu anlarım içinde soğumamış belli ama psikolojik olarak yaraların var ve bu hararet şiddet seni daha da mahvetmeden bu işleri bırakıp onu tamamen unutman gerekiyor kabul etmelisin aksi halde hem dünyan hem ahiretin yanar
O nasıl bir hocaymış ki hayvandan bile beddua aldığını söylüyor bilmiyorum acaba gerçekten var mı öyle şeyler
Dua edebilirsin mesela 5 vakit namaz kılıyor musun namazlarında Allah’a sığınıp derdini arz edebilirsin diğer Türlü kısasa kısas olayı vs bunlar sadece seni hiddetlendirip kötü yola sokmaktan başka bir işe yaramaz
Yani burda kimse sana gel tamam oo senin canını mı acıtmış vay hergele güçlerimizi birleştirip yıkalım onu demez bir kere aranızda olanları kimse bilmiyor olayı senin tarafından dinledik kimse sana intikam alınabilecek uygulamalar vs söylemez burdaki kimse kendi ahiretini yakmak istemez bu sana inanmadığım anlamınada gelmiyor tabiki inanıyorum bak bu kadar açık yazıyorum ki bu işleri basite indirgeme buradaki insanların çoğu artık tecrübe sahibi insanlar benim sana tavsiyem o güzel psikolojini böyle basit ve boş işlerle bozma hayatta daha önemli şeyler var erkenden gör ki önlemini al yoksa öyle bir gün geliyor ki keşke zamanında fark edip bu işin peşini bıraksaydım diyosun