03.05.23, 14:03
|
|
|
|
Forum Puanı: 1659
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Ve Aleyna aleykümselam. Bende garip olaylar yaşadığım için bir konu paylaştım yakın zamanda. Abi öyle korkmuyorum vs ile olmuyor, benim durum 9 yaşında başladı. Hep insan suretinde görüyordum bazen gecenin bir yarısı odamın ortasında bir kadın ağlıyordu, bazen bir adam evin içinde bir anda belirip beni izliyordu sonra gel zaman git zaman insan suretinde de olsa görmeye alıştım, lise çağlarında ergenlik aklı dedim ki bunlar hep insan şeklinde geliyor acaba gerçekten nasıl görünüyorlar, dilim kopsaydı da demeseydim keşke gece biri uyandırdı beni hiç konuşmuyor birşey soruyorum yüzüme bile bakmıyor eliyle gel diye işaretler yaptı bende hangi akla hizmet ise kalktım peşinden gittim odamın kapısını açtı ama normalde benim ara hole açılan oda bilmediğim bir yere açıldı. Her yer çamurlu yapış yapıştı ve ayaklarım çıplaktı resmen hissettim o yapışkanlığı. Neyse bu varlık bir müddet sonra durdu ama bana eliyle devam et yürümeye der gibi bir işaret yaptı bir anda kayboldu. Karanlığın içinden bir yüz belirdi aklımı kaçıracağım sandım yok böyle bişey ya hâlâ tüylerim diken diken oluyor. O sırada kardeşim odaya girmiş abi abi beni dürtüyormuş, estağfurullah el azim ya Allah diyerek sıçradım gözümü açtım, kardeşime döndüm ben nerdeyim nereye gittim dedim abi sen bir yere gitmedin ki saatlerdir uyuyorsun sıçrıyordun ondan uyandırdım kabus mu gördün dedi, benim üzerimde hâlâ olayın şoku ve korkusu var kalktım kapıyı açmak istedim aynı yere açılacak mı diye. Bir kalktım ki iki paçamda yapış yapış her yerim çamur yatak matak mahvolmuş. Rüya mıydı gerçek miydi bilmiyorum paçalarım çamurlu kalkmamış olsaydım kabus gördüm diyebilirdim ama paçalarım beni çok ikilemde bıraktı. Yani ben kaşındım onlar da kaşıdılar. Ama o günden sonra hiç öyle korkutucu görmedim,geçen bayram annemlerin köyüne gittik mesela orda mezarlığın kenarına oturdum akşam annemi bekliyordum bir teyze geldi yanıma, oyy oğlum seni yaradana kurban kanım kaynadı seni görünce dedi yanaklarımı sıktı, teyzem sen kimlerdensin falan dedim ben şu karşı evde oturuyorum erdinin hanımıyım dedi sohbet muhabbet torunlarından falan bahsetti baktım karşıdan annem geliyor bak bu da benim annem dedim maşallah yüzü de kalbi gibi dedi ee hadi oğlum bana müsade dedi hızlıca yürümeye başladı ama ben burada oturuyorum dediği yere değil dümdüz gitmeye başladı, anneme sen bu teyzeyi tanıyor musun dedim hangi teyzeyi diyor, yahu aha ya önünde yürüyor kadın dedim, oğlum sen iyi misin orda kimse yok dedi, teyze durup bir döndü ki kadının yüzü yok. İşin garip tarafı kadının yüzünü hatırlamıyorum, anımsamaya çalışıyorum neye benziyor diye ama yok bir türlü gözümün önüne gelmiyor
|
Diğer başlığında ve burada yazanlara bakarak kendimce diyorum ki sen büyük ananenden el verilmiş ya da verilmek isteniyorsun. Hızlıca 50 mesajı doldur, forumdaki ehil hocalara danış diyorum.
|