Alıntı:
Samyeliebrar Nickli Üyeden Alıntı
o kadar bunalıyorum ki elim ayağım kalkmıyor. Psikolojim tamamen bozuldu. Aynı şeyleri yaşamaktan kaygı bozukluğu içindeyim. evde bir tek toz olsa rahat edemez hemen temizlerdim, 2 haftadır elimi bile sürmüyorum. Zaten hastalıktan halim de yok. Hayatta terlemeyen ben sabaha kadar ter içinde kalıyorum. Saçlarımdan su akıyor. Öyle zamanlar geliyor isyan ediyorum. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çöktüm. Öneriniz için teşekkürler, bunu da yaptık hatta sadece ailemiz değil hakkına girdiğimiz başka biri mi oldu acaba diye oturduk düşündük de ama inanın yok. Sadaka veriyoruz, tevbe ediyoruz yok yok yok.
|
Dün @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın verdiği uygulamayı yaptınız mı? Suyu içtikten sonra ne oldu cin suresi ve saffat süresinin ilk 10 ayetini okudunuz mu? okuduysaniz okurken ne hissettiniz beyazalim hocamız bunları yapın tektar görüşelim demiş dediklerini yapıp tekrar görüştünüz mü? Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin