Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Okurken tüylerim diken diken oldu hergün bambaşka şeyler öğrenmek çok garip bir his. Tek başıma hayatta cesaret edemedem diye düşünüyorum
Başka biriyle yapacak olsak onunda bizimle birlikte çembere girmesi mi gerek yoksa başka bir yerde çemberde olsa yani ruhen bizimle ama bedenen olmasa olur mu?
|
tecrübeli güvenilir, ve itikadı sağlam bir refakatçi olacak. refakatçi çembere girmeyecek.mekanda yalnız olacaksın.refakatçi dışarda bekleyecek.(oda dışında)
cam su bardağının içine bardağın 1/5 i kadar toprak doldurulacak sonra bardağın ağzına kadar su doldurulacak.bardağa refakatçi enam suresini okurken ameli yapacak olan kişi yasin suresini okuyacak hu dercesine suya üfleyecek.bardak masada refakatçinin önünde duracak.sen içeri geçer amele başlarsın.
1)amel başladığı anda bardağın dibinde biriken toprak suyun üstüne çıkar.ve öylece kalır.bu alamet, işlemin çalıştığını gösterir.
2)eğer bardaktaki su köpürüp taşmaya başlarsa bu alamet amelin sona erdiğini gösterir.refakatçi bardağa hafif sesli olarak yasin okur ve 5-10dk bekler,eğer ameli yapan hala odadan çıkmazsa kendini uygulamada verildiği şekilde korumaya alarak bardaktan bir yudum içer ve çembere girmeden kişinin bileğindeki ipi kopartır.(ipi koparmadan kişi uyandırılmaz ve asla çember dışına çıkartılmaz)
3)olur da bardak çatlarsa veya kendi kendine sarsılırsa refakatçi hiç beklemeden kendini korumaya alır,bardaktan yudum içmez, fetih suresi 1. ve 2. ayeti okuyarak 2. maddede olduğu gibi kişiyi uyandırır.
Refakatçiye ağırlık basacak.uyumaması lazım.kuran okuyabilir,zikir çekebilir ama bardağı gözünden ayırmasın.eğer dalar da kabus görürse veya sıkıntı çökerse 3.maddede anlatıldığı gibi seansı sonlandırabilir.