Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
zaten dedimya çoğumuz musallatlı bende namazdan uzak kalsam kafamda bitiyorlar
beslenenler büyü vb kadar ağır değildir ama dengenizi bozuyor aniden uyku basması yada sabah uyanamama namaz kılarken çok esneme zikir esnasında çok esneme kulaklarda sürekli biri konuşuyormuş gibi yorgunluk baş ağırısı vb .. böyle uzar gider
çok yüksek sayıdaysa araya tövbe namazları serpiştirin mesela 1000 ihlas okuyacaksınız her 250 de bir tövbe namazı kılabilirsiniz arada böyle yapıyorum namaz enerjiyi dengeliyor ve enerjideki hasarları düzeltiyor ancak sakın olakı bu niyetle namaz kılmayın hedef allah rızası olucak… burası çok önemli mevzu bizi allah rızasından uzaklaştırıp enerjiye odaklıyor
|
Hocam valla bu esneme agirlik cökmesi enerji cekilmesi uzun suredir var.Kulakla ilgili surekli cinlama enerji birikmesi vs de ayni sekilde. Ama tinnitus da olabilir. Siz namazi biraktiginizda oluyormus bana tam tersi namaz esnasinda veya zikirde oluyor. Asiri bir enerji birikiyor ama kötü hissettirmiyor Allaha sükür. Valla hocam benim namaza zikre tek bir niyetim var o da oyle vay su benim olsundu bu benim olsundu vay ruhanilerle görüseyim vay sunu goreyim su bu degil. Allah katindan bagislanma ve bu hususta bana yardimci olur Rabbime dua ederlerse ve de Allahin rizasini kazanma.Size kendimi acayim hatta Rabbim de biliyor dünyalik hicbir seyde hevesim yok. Mecburi bir is kapisi acarsa Rabbim huzur saglik versin yeter. Ana amac Rahmetine merhametine rizasina mazhar olmak baska amac gutmuyorum ve cok günahkarim Rabbim tövbemi kabul edip affeder insallah. Hocam ben zikir konusunda sizin 1 gunde cektiginizi 1 ayda ancak cekiyorumdur. Oyle illa su lafz su Esma olacak diye bir sey yok ve belirli sayi da yok. O gun icin ( ogle ve ikindi namazlari arkasina) ne kadar denk gelirse. Maksat kendimi biktirmayayim. Ha enerji birikmesi ve birilerinin yanima geldigini hissetme durumu var onu inkar edemem. Burda gormek gorusmek isteyen arkadaslar cok kalp gozunu acmak isteyen cok herkese saygim sonsuz ancak ben boyle bir amac gutmuyorum. Rabbim benden razi olsun ben ondan raziyim ve beni affetsin bana kat kat yeter. Baskaca bir amacim yok ve gunahkar bir kul olarak bilmedigim alemlere adim atamam, korkarim.