Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bizim kürtlerden haini varmi aman abi Tek particilik tek adamcilik bitsin de ve senin demediklerini biliyorum oy kullanacagim die kalbim hic rahat degil zaten yapacak insan 21 yilda yapardi boşver abim kalbim herdaim beni aydinliga cikarir cunku Rabbim var icerisinde ben Rabbimin ayetini kendine soyleyen ve islama modern oslam diyen adamin ülkesinde dahi yaşamam dinimi kullanip oy toplamasinlar ağanin ülkesi olmuş boşwer o gitmese biz gideriz zaten ondan sonra zaten ülke daha çok batacak bi bacim vardi dedoydi dersin Alengirli işlerle degill Allahin hukumleri gelecekse gogsunu gere gere soylemek lazim kartlari aciktan oynamak lazim ustu kapali işler haremde kadinlar arasinda olur din işleri açiktir boşwersene oylari kapmak için en son papaz elbisesi giysinler ben inanmiyorum imanlarinada dilde Allah amelde munafiklik gençler perişan perperişan ne dini bilgileri var olanda gitmiş muslumanim diyen iylik abidesi olur kuran okumakla cami yapmakla musluman olunmaz kimse imama emir veremez Allah tan başka boşwersene abi benim pembe gozlugum yok Burayi suriye ettilermi gorursunuz Her telden yabanci var kim ne neci boşwer abi ben vebale girmem kalbim ne derse o ne kani unuturum nede yapilani son oyum inşallah oyunlarida son bulur yaziktir gunahtir
|
Sen kalbini dinlede emine ablam gerisi teferuattir 🙂