Alıntı:
Tomris32 Nickli Üyeden Alıntı
Çok kötü bir noktadayim yıllardır işlerim her alanda o kadar ters gidiyor ki nasibim hiç yok bu dünyada diye düşünmeye başladım. Yilardir depresyonu yenemiyorum çok zeki ve başarılı bir insandim şu an bir cümleyi bile aklimda tutamıyorum, artik intihar kararı verdigim için buraya yazıyorum. Cevremdekiler de bu kadar sanssizlik olmaz büyü veya musallat mi var demeye başladı, tavsiyeyle bir hocaya başvurdum isim ve anne adı verdim bana Ümmü subyan ve nasiple ilgili çıkıyor bakim yaptırmanız lazım dedi ama güven vermedi. Yillardir kimsenin kotulugunu istemeyen kalp kırmayan kul hakki yememeye çalışan bir insanım kibirlenmek için söylemiyorum sadece bazen Allah bana cezamı veriyor diye düşünüp cevap bulamadığım icin belirtiyorum. Lutfen biri sesimi duysun.
|
Yalnız olmadığını ve imtihanda olduğunu hatırlat kendine sürekli kardeşim neler neler yaşayanlar var siteyi biraz takip etsen farkedersin zaten ve şunu da unutma her derdin bir çaresi vardır bol zikrle uğraş ağzını boş bırakma Estağfurullah ve Hasbinallahu ve nimel vekil bu iki zikri dilinden düşürme ayrıca ehil bir hoca bul ehil sünnet olsun bakım yaptır bakalım ayrıca terapi de alabilirsin 5 vakit namazını kıl abdestli gez uyku düzenine ve gıdana dikkat et sosyaleş sitede tecrübe edilen hacet dualarına terkiplerine bakabilirsin dene uygula sende şifanı iste Allahtan o kadar çok terkip dua namaz zikr var ki hangisinin kabul olacağını bilemezsin o yüzden bol bol dene elbet faydasını görürsün