Alıntı:
Denizz Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Allah razı olsun sizden. Olumlu etkiler yaşanıyor çok şükür Rabbime. Hocam seans sırasında binbir çeşit düşünce geçiyor zihnimden. Durdurabilmek için kimi zaman istiğfar ediyorum, odaklanmaya çalışıyorum. En sonunda bildiklerini unut - bildiklerini unut diye toparlanıp, kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Son seansta (5,5’uncu seans) daha çok odaklandım. Bıraktım her şeyi düşünmeyi öylece.
Hocam 1 haftadır terasın deposunu düzenliyordum. Başımı 6-7 kere birkaç gün boyunca tavana çarptım. 🫣 Şişlikler vardı. Acı çekiyordum. Son seansta çok şükür tüm acılarım bıçak gibi kesildi ve geçti. Gerçekten şaşkınım.
Hocam kendimize seans yaparken elimizi döndürürken aralıksız mı çalışacağız yoksa ara sıra dinlendirebiliyor muyuz elimizi?
Hocam bizim gelinimiz 25 yıldır musallatlı ve bipolar hastası. Ona ne şekilde yardımcı olabilirim? Ayetlerle şifalandırmak uygun olur mu?
Çok konuştum hakkınızı helal edin lütfen. Hatam varsa affola. ☺
|
Denizin kıyısındaki dalgaları saymayı veya durdurmayı deniyor musun ki kendi düşüncelerini durdurmayı denedin

bırak herşeyi bırak ne düşüncesi..bırak gelsin vesveseler takılma sen ölmüşsün ve yatıyorsun..Ölüye vesvese gelir mi ? gelsede ölü vesveseye takılır mı ?
Diğer bütün sorularının cevabını deneyerek öğreneceksin sanırım