Abd Nato İngiltere Ukrayna rusya savaşına Türkiye yide dahil etmek istediler başaramadılar..Kılıçdaroğlu şimdiden rest çekti rusyaya çek ellerini Türkiye nin üzerinden diyor...
Rusyanın niyeti Türkiyeyi gaz merkezi yapmak
AB ve Abd nin niyeti Türkiye nin akdenizde karadenizde ve ülke içindeki çıkardıgı doğalgaza el koymak...
İşin en önemli yanı kılıçdaroğlunun amacı batıda yunanistan ile doğuda rusya ve pkk ile aynı anda ülkeyi savaşa sokmak istiyor Türkiyenin etrafını keyfinden kuşatmıyor abd ingiltere fransa...Pkk ya gönderdikleri 1000 lerce tır gelişmiş silahlar oldugu gibi duruyor dağlarda mağaralarda ele geçen pkk cephaneleri 2000 model roket atarlar kaleşnikoflar...
Biraz derinlemesine düşünüp abd nin yaptıkları yapmak istedikleri ve kılıçdaroğlunun söylediklerini iyi analiz edebilirseniz adam ben hainim demediği kaldi....
Amerika ingiltere fransa nato Türkiyenin etrafını kuşatıyor savaş artık kaçınılmaz adalara silah yığıyorlar...Kılıçdaroğlu ne diyor : İha siha yerli savaş uçağı yapımını durduracağim diyor....Chp ye oy veren kardeşim benim evladım yok yaşımda geçmiş askerlikle ilgim kesilmiş Türkiye bu üstte saydıgım ülkelerle savaşa girerse (Erdoğan geçen yıl ne demişti her an hazır olun savaşa) topyekün seferberlik ilan edilir 18 yasındaki çocugundan tut 45 yasındakı baba ya kadar askere alınması demektir bu...Kılıçdaroğlu o silahlarımızın yapımını durdurur ise ne ile savaşacaksın okadar gelişmiş ülkelere karşı...

1915 mi sandınız G 3 leri alıp cepheye koşalım..!!!!
Ülkeyi terkederim diye düşünüyorsanız oda imkansız Ermenistan iran ırak suriye pkk hiç biri sizi kabul etmez zaten ucuslarda yasaklanır kıbrısa zaten geçemezsiniz etrafı abd gemileri ile kuşatılacaktır...
Kılıçdaroğlu kazanırsa bu yazdıklarımı unutmayın...
Bu seçimler siyasetin çok ötesinde ülke hayatta kalma savaşi veriyor...