Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
he birde giyinim en aldatıcısıdır sakın giyinime bakma evliya gibi gelir aşşağıların aşşağısı çıkar yani dünyadaki gibi fakir biri zengin gibi gözükebilir yada zengin biri fakir gibi gözükebilir kıyafetlere aldanma dakın çünki hoş kıyafetlerle gelip ben evliyayım oğlum/kızım gel yardım edeyim diye kandırabiliyorlar
|
Hocam öyle çok oldu, evliya gibi mi gelmesin, gelip ben meleğim mi demesin, yalan söylüyorsun deyince kendi kılığina girip gidiyor.
Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Ben yıllardır hep insan suretinde görüyorum ama insan olmadıkları belli, anlıyorsun bir acayiplik olduğunu. Böyle hologramımsı birşey oluyor ve insanın burun kemiğini pek yapamıyorlar. Bir de ayakları ters muhabbeti var ben hiç insan suretindeyken ayakları ters bir cin görmedim acaba kendi suretlerinde mi terstir? Yalnızca bir defa çok görmek istedim kendi suretlerini, o zaman ergendim aklımı kaçıracağım sanmıştım kalp krizi geçirecek gibi çarpıyordu kalbim baya kendime gelemedim
|
Aslınsa isteyince kılığs öyle bir giriyorki anlamıyorsun insan mı ? Hayvan mı ? Eşya mı ? Çok rahat bir şekilde kılığa giriyor, inanır mısın su kılığina girmişti biri diğeride bana içirecekti kansaydım.