Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Hocam kendi konumun altına yazmıştım yaptım bunu ben, ama bir yerde hata yaptım herhalde geçmediler hâlâ gitmiyorlar daha değişik tövbeler var ama yinede yanlış yapıyorum galiba çünkü gitmiyorlar hâla aynı devam ediyor. 50 mesajo doldurup imas hocaya yazacağım, ama konuşmak isterseniz sizinlede konuşmak iserim.
|
sıkıntı yok eğer gücünüz yetiyorsa zürriyet ağacı tövbesi niyetiyle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaparsanız çok güzel olur okuduklarınızın tesiri nasıl katlanıyor görürsünüz
şimdi biz hasta olduk ateşimiz var varsayalım bez ıslatıp başımıza koyduk geçer bir ihtimal ama geçmezse bi doktor gerek
hadi doktora gitmedik ozaman bitkisel tedaviye ağırlık vermeliyiz ama bitkisel olarakta ne ilaç alıcağımızı bilmiyoruz(zikir ç,tövbe,vb)bu yüzden yapabileceğimiz en iyi şey doktora başvurmak yoksa herkesten bir tavsiye gelir şu çorbayı iç limon eksik etme bunu yap şunu yap hepten kara kazan oluruz
Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Doğru söylüyorsunuz hocam, anladığïm kadarıyla sizdede zamanında sıkıntılar olmuş, rad hoca uyardı demişsiniz, sizde proble varsa geçti mi ?, Yani iyileştiniz mi ?
|
benimki sizinkine kıyasla hafifti ben tövbe namazını çok severim çok faydası var bu konuda
ben önce tövbe ettim sonra bolbol gün içinde abdest almaya başladım sonra allah nasip etti namaz sevgisi doğdu içime sonra her namaz arkası ayetel kürsi okumaya başladım sürekli korumalı gezince vazgeçtiler arada ziyaretçiler oluyor ama sorun yok birşey yapamayıp gidiyorlar