Alıntı:
Aheste Nickli Üyeden Alıntı
Ben Allah'ın adını anıyorum !
Kötü bir şey mi yapıyorum?
Bu konu sürekli ısıtılıyor. Değerli Hocalarım bu konuya bir açıklık getirin Allah rızası için, Kendimize mürşit bulmamız şart mı?
Ben beş yıl önce, Mahmud efendi cemaatinden ders aldım. Ancak bir süre sonra dersi bıraktım. Bana ders veren hoca efendinin mürsitligi devam ederimi?
Vermiş olduğu dersin dışında mesela ben YA- SELAM zikrini günlük sayısız çekmek istiyorum bunun içinde el almalımıyım.?
|
Öncelikle su yanlis anlasilmayi düzelteyim. Ben kimse Allahi anmasin filan gibi bir sey demedim kardesim. Onu andigimda namazimda duydugum zevk huzur hicbir yerde yok. Ben kendi yasadigim deneyimimi anlattim. Ciddi manada sorunlar yasadim kac gundur daha dunden beri rahatladim azcik. Insanin enerjisini oyle bir emiyorlar ki ne guc ne takat kaliyor. Kulak kafa neresi varsa saldiriyorlar. Surelerin esmalarin ulvi görevlilerini tenzih ederek konusuyorum digerleri cok serli varliklar. Deneyimlemek istemezdim Rabbimin imtihanidir dedim tevekkul ettim yasayacagimiz varmis yasadik. Kendi basimiza is yapmayalim Allah rizasi icin. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca da soylemisti hakli da cikti. Kimse kötü bir niyetle cekmiyor ama gelenler kötü niyetli olunca elinden bir sey gelmiyor. Ben kendimce kimseye zarar gelmesin diye yazdim. Herkesin görüsüne saygim sonsuz. Allah hepimize selamet ve hidayet versin.