Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözü kolay açılmaz ama mürşitsizde açılabilir herşey Allahın takdiri kardeşim, bir sınav verilir sana onda güzel davranıverirsin nice türlü ikramlar ihsan eder rabbimiz, kimisine bolluk bereket verir,kimisine ilim, kimisininde kalbini açıverir ona zorluk yoktur ol deyince oldurandır...
|
çok güzel demişsiniz hocam herşey allahın izniyle olur kün fe
yekün kalp gözü tamamen günahtan sıyrılmış imtihanı bitmiş gözü allah dışında birşey görmeyenlere nasip oluyor genelde yani kalp gözü açık olan zaten bu dünyayı görmez maddi gözünü kullanmayanların kalp gözü açılır denilmesininde sebebi bu olsa gerek çünki açık olanlar tam anlamıyla allahtan başka güç sahibi olmadığına tevekkül etmiştir kaçımız üstüne bıçak çekilip yürünse allahtan başkası bana zarar veremez deyip korkmaz allahı seviyorum diyorum ama allah için ne yaptın sorusuna cevap veremiyorum
Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözü kolay açılmaz ama mürşitsizde açılabilir herşey Allahın takdiri kardeşim, bir sınav verilir sana onda güzel davranıverirsin nice türlü ikramlar ihsan eder rabbimiz, kimisine bolluk bereket verir,kimisine ilim, kimisininde kalbini açıverir ona zorluk yoktur ol deyince oldurandır...
|
hocam birde fotoğraftaki ا و anlamı nedir uzun süre baktım ama bulamadım tek bildiğim vav kalbi elifte allahın büyüklüğünü azimetini tekliğini anlatır