Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
benzer seylwr yaşadım demek ayip olur senin yasadiklarina binaen sitede genelikle olumlu seyler soylesemde nefsime zor geliyor boyle pis insanlara iyi seyler yapmak kahrolsun beter olsun diyesi geliyor sitede yetkili hocalarimiz var onlarla iletisime gec gereken bilgileri verirler imkanin varsada bu nazar ve büyüler bozulur ve sihhat bulursunuz ama imtihan geregi bunlar oluyorsankimse birsey yapamaz sabr edio gayret edip dualarinizi birakmamak disinda
|
Hocalara mesaj atabilmek için gereken sınırı doldurmadım maalesef. Bu nedenle konu olarak paylaştım belki bir tavsiye alabilirim. Bize büyü yaptıklarında sadece tevekkül ettik. Sıkıntı çektik ama kendiliğinden geçti çok şükür. Şu son zamanlarda yaptıkları şeyler çok ağır ve ailem için çok endişeleniyorum...
Alıntı:
Aheste Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Allah yardımcınız olsun. Burada değerli hocalar var. Sana yardımcı olacaklardır Allahın izniyle. Ben sadece şunu demek istiyorum.Hırsına yenik düşüp kendi başına uygulamalar yapma.
|
Allah razı olsun. Çok şükür nefsime hâkim olabiliyorum. Bazı kitaplardan birçok amel ettim ama hiçbiri büyüyle alakalı değil. Bilgi alma gibi. Aynı kitapta çok fazla büyü var. Yapabilirim biliyorum. Sadece şerli bir kalp gerek büyü için. Ama yapmam. Hayırlı ve temiz bir şekilde Allah'ın izniyle şu imtihanı geçmek istiyorum