Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Hocam nasıl yani, celcelutiye okuyan birinin karşısına ifrit çıkmıs yani davet etmis ifrit gelmiş elinde ateşten bir kılınç olan güçlü bir ifrit, adama sorumu sormuş selammı vermis bir şey olmuş adamın korkudan dili tutulmus konuşamamış, gelen cinni sinirlenip adamı öldürmüs
Bir tanıdığımızdada buna benzeri bir olay oldu
Ben tecrübe etmek için okuyordum rüyalarda tehditler olmuşdu ne istiyorsun benden ne yapacaksın sen bana diye kahkaha atıyordu sure okuyordum benimle okuyordu gülüyordu
Uzun yıllar gönderemedim çok zor kurtuldum
Yani bu ne demek oluyor neyi kast ettiniz anlamadım
Gelenler ifrittir kasemde iblis isimleri geçtiği için geliyorlar görünüyorlar tehdit ediyorlar zarar veriyorlar hatta öldürüyorlar
Size ne oluyor nasıl fetva veriyorsunuz bu kasemi okumadınızmı tecrübe etmedinizmi görmedinizmi gelenleri
Vallahi vebal vebal vebal
Bunu sizde biliyorsunuz ifrit isimleri içerdiğini alenen şirktir diyorum kızıyorlar hep nasıl böyle konuşursun diye ölümden zor kurtuldum ben hayatım zindan// neyden bahsediyorsunuz siz gerçekten
Bu sitedeki hoca diye tabir edilenlerin hiç tam bir kararı yokmu bir öyle bir böyle diyorsunuz
Sözüm birtek size değil herkese
Yanlış anlaşılcaksa anlaşılsın gerçekten tam bir açıklamaya ihtiyaç var farklı farklı açıklamalar değil
Bu sitedeki güvendiğim hocalar biri sin hocaydı biri ebu hamza biri siz digeride sadi sizde bu şekilde sürekli karar değiştirirseniz biz doğruyu nasıl öğreneceğiz gerçekten çok üzgünüm çok
.......
|
sen diyorsun,kim kime musallat olmuş kimi öldurmüs ne dedigini hic anlamadim, sen neyi okudun ne geldi onuda anlamadim