Alıntı:
XQuey Nickli Üyeden Alıntı
Tabiikide. Ama sizin dışınızda kimse yazmadı acaba konuyu farklı yere mi açmalıydım 
|
Uzun yazmışsın kardeşim herkes okuyamaz ki.. Üşengeç bir milletiz.. Uzun yazılardan korkarız..
Yazılanların hepsini okudum. Sana belki bunlardan kurtuluş yöntemini söyleyemem ama korunma yöntemini söyleyebilirim..
Sabah ve akşam olduğunda, evden çıkarken ve eve girerken şu duayı 3 kere oku..
Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi'ul alim.
Ola ki bunu okumayı unuttun ve seni korkutmak istediler hemen Peygamber Efendimizi s.a.v düşün. Eğer getirebiliyorsan salavat da getir. Ama sadece O'nu düşünmen bile yeterlidir. Ama bir şekil olarak düşünme. Sanki O seni görüyor ve senin ne halde olduğunu biliyormuşcasına ve durumunu O'na arz etmiş bir şekilde..
Bir mürşidi olan bu aynı şeyi mürşidini düşünerek yapmalıdır. Mürşidi olmayan kişi ise Peygamber Efendimizi düşünerek..
Eğer onların gözünden kaybolmak istersen Bismillahillezi La ilahe illa Hû de.. Onları hareketsiz kılmak istersen gözünü onlardan ayırma hiç bir yere kaybolamazlar.. Eğer onları öldürmek istersen onları hareketsiz kıldıktan sonra onlara dokunman yeterli. Ama gözünü bir an bile kırpmaman lazım bunun için.
Onları şekil olarak hiç görmedim ama enerji olarak bir kaç kez hissettim. Ruh emiciler gibi.. Onları hissettiğinde kendinde kontrol edemediğin bir korku ve iç titremesi oluşuyor.. O esnada dua okuyorsun ama o korku hali gitmiyor.. Ancak onlar gittiğinde o korku hali geçiyor..
Gece bazen gözümü açtığımda onların odada olduğunu bu iç titremesi ile anlıyorum.. Sanki bir çizgi var orayı geçemiyorlar gibi. Bu ise üstteki duayı okumayı hiç bırakmadığım için oluşan manevi koruma kalkanından dolayıdır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.. Bu arada meslektaşız.. Ama eskiden webmasterdım şimdi ise yazılımcı.. Ama her ikisini de yapıyorum.. Senin kadar tanınmış olamasamda bu işi 18 senedir yapıyorum..