Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Tamamda bu benim dediğime cevap değil ki ? Ben 3 yaşında olan çocuklae biliyorum tabi Allah ne derse o olur. Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim ama her şeye günah işlemiş ondan olmuş demek hiç doğru değil, o zaman doğarken ölen çocuklarda günah işlemiş birisini öldürmüş
|
Belki o ana babasina aile ferdlerine imtihan ben nerden bilecem aci duymak 2 seyi meydana getirir ya isyan eder kul yada dua eder. Sabirla dua eder bi ayet okudum yanlisim yok ise Allah sizi. Sabrinizi imtihan etmeden cennete gireceginizi mi sandiniz di sanirim boyleydi imtihan tabikide sinanacaz tabikide gunahkariz cezasini hem bu dunyada hem obur dunyada cekeriz Allah hidayet ederse bu dunyada cekeriz etmez ise Ahiret cezasi dahada zordur cektiklerimiz gunahlarimizdan ve gunahlarimiza kefarettir. Sabinin sucu yok verende odur alanda Allah bilir ben bilmem neden olur gunahsz xocuklar yani. Her daim sucu kadere insanlara atmamak gerek cogu basimiza gelen sey gunahlarimizdan
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|