Alıntı:
Intruder Nickli Üyeden Alıntı
Kimseye affet demedim. Hangi sözümle demişim affet diye gösterir misin.. Affetmenin mükafatını anlattım affet demedim.. Bana ne ister affetsin ister affetmesin.. Aranızda bir bağ mı var da avukatlık yapıyorsun.. Sana ayet gösteriyorum sen tanımadığın birini ayetin dediğinin zıttı şekilde savunuyorsun..
Kişi sevdigi ile beraberdir.. Hem burada hem de orada.
O zaman gelen cevaplara müdahale edemezsin. Kendi görüşünüzdür der kapatırsınız konuyu. Hakaret edemezsiniz.. Affetmeyi küçümseyemezsiniz ve bu ayetleri inkar da edemezsiniz.. Yoksa ediyor musunuz ?
|
Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız. ". (Bakara 179). "Kötülüğün cezası da misli kötülüktür, fakat her kim afvedip ıslâh ederse onun da ecri Allahadır, her halde o zalimleri sevmez". (Şûrâ 40).
sen önce ayeti dogru oku, kafana göre yorumlama , bana zülüm eden pismanmida ben affedecem , üflemeye devam ediyor melun , orasinina burasina kina yakmis seviniyor , ben affedecem,neyini affedecem ? yuvami yikmis , 20 senemi calmis , cocuklarim babasindan ayri yasiyor onlarin piskoloji bozulmus,
ben affedecem ,
Allah bana sormucakmi öbür tarafda kardes , nasil bir adamsin yuvani yikan elini kolunu salliyor sende mal mal bakiyorsun diye , sen bol bol affet , bende bir firsatini bulup üfleyenin dilini kezecem , yapmassam namertim