Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
daha yaptıklarını anlatmadım hocam anlatsam kafayı yersiniz bakım bir hocaya yaptırdım bu siteden duru gözüyle baktı isim vermedim işte üzerimizde çok ağır büyüler varmış hatta dedğine göre beni mühürlemişler falan üzerime ölüm büyüsü yapmışlar ergenlikten sonra normal birinsanı bir bucuk saat içinde oldurebilecek bir tarz büyüymüş ama allah beni koruyomuş bıraksalar beni oldürceklermiş ve ben zaten cemmaatlerin içinde büyüdüğüm için itikadımı bozamamışlar yoksa amaçları benim ayağımı kaydırmakmış o hocanın dediğine göre bilmiyorum artık ama dediğim gibi zaten çok zor durumdayım böyle dışardanda müdahaleler olunca gözüm dönüyor başlıcam kütubu sitte okumayada allah razı olsun
|
1-şimdiağır büyüler var mış annende babanda ve sende bunu soyliyen kişi çözüm yolunuda bilmesi gerekiyor
-çözüm yolları yarım saate de de sonuç alabilirsin bir kaç ay sonrada
2-aile baskıları ,akraba baskıları,gelcek kaygısı,üniversite sorunları
ve daha nicesi 3 saaat uyku ile yoğum ders çalışıp yoğun dua okumak

dayanabilmene şaşırdım
3-yani neler neler önersekde belkdi imtihan gereği bunlar çekmen gerekiyor belkide doğru formulu uygulasan kurtulucaksın bazı sorunlarından
4-bence sen biraz rahatlaman lazım yani bazı manevi tertipleri alışkanlık edin geri kalan vakdinde dersine belli vakiti ayır ve kafanı dinlendir neyle rahatlıyorsan islami kaidelere ters düşmediği takdirde uygula zihnini aç ve kafanı topla