Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
e o kişi soyliyeymiş nasıl düzeltilir sorunu soyluyorda çözümü soyluyemiyor mu =?
-nazar dan ve belalardan cinlerin şerriden korunmak için vefk yada muska zorunlu değil kolaylık ama okuma yapsan bu hacetlerine ulaşabilirsin
-bu arada onu yapmak baya uzun zaman ister usulu erkana uyarak yapmak ve safran murekebide baya pahalı farklı murekkeplerde kullanılaiblir onemli olan hacetine dert olması da en sağlıklı yolu önerelim biz kafa karışmasın
-yani sorun tespit iyaparsak hacetiniz
-nazar(korunma
-insi cinsi olanların şerriden muahfaza olmak(korunma
-ve muhabbet(şirinlik veya heybet gönül işleri)
bu isteklerin içi sitede gayet uygun dualar var ayda bunlar için kendine vefk yazdırabilir evien asabilir yada muskasısını yaptırıp üstünde taşıyabilirsin benim şahsi fikrimce bunlardır
|
doğum zamanındaki gezegen etkisi olduğu için çare yok dedi zaten. en büyük sorunum ailem

vefk yazmayı bilen birini tanımıyorum, sitede de denk gelmedim. günlerdir sitedeki yazıları inceliyorum, okumaya nerden başlasam ne okusam diye bakıyorum, notlar almaya devam ediyorum ama daha liste yapmadım. kendim okumak istiyorum ama etkisine inandığım bir du vefk vs üstümde taşımak bana daha da iyi hissettirecek