Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
inanmayın yav diyelimki ben size abc hastalığınız var kesin yakın zamanda kötü bişiy yaşadınız bu abc nin çözümü bi bende yada aylarca arasan bulamıyacağın insanlarda ben çözerim makul bir fiyata ama diğer insanlarıda ariyabilirsiniz aylarca desem inandırıcı gelirmi
evden çıkmadan önce
allahım niyet ettim senin rızan başta olmak üzere kalplere hoş gelmeye buna vesile olması için vedud ve rahim isimlerini zikretmeye
"ya vedud ya rahim"×21kere
sonunda 1 salavat (hangisi olursa olsun allahumme salli ala muhammed bile olur)
sabah namazı sonrası: allahım niyet ettim hz muhammedin besmele zikretme niyetiyle besmele-i şerif zikretmeye ardından 131 besmelei-şerif zikredin
ikindi namazı sonra allahım niyet ettim başta senin rızan olması üzere bahtını açmana vesile olması niyetiyle fetih suresi 1. ayeti zikretmeye
ardından 33 kere zikredin
yazmalı çizmeli birşey yok diye cazip gelmemiş olabilir ancak zikir olmadan yazma çizme boş kağıttır haberin ola
|
bahsettiğim önyargı burda da başıma geliyor gibi. üstünde yazılı birşey taşımanın etkisi faydası inkar edilemez ama hiçbir şey okumayayım sadece yazılıp çizilenden fayda bekleyeyim mantığında değilim, ne okusam diye araştırıyorum dedim zaten.