Alıntı:
Karanfil gece Nickli Üyeden Alıntı
bu ve benzeri durumlar durumlar ilk önce insanı psikolojikman çok yorar çünkü belirli bir konu üzerinde hep aynı şeyi düşünmek ,olaylara aynı pencereden bakmaya benzer.hatta insan bir bakmışki başka hiçbir şey düşünemiyor durumda. Üzerinde bir baskı hisseder .ruhu daralır.kurtuluş yolları üretmeye çabalar...yapman gereken ilk önce psikolojiyi yüksek tutmak... Sonra çareler Allah'ın izniyle gelir......çok yakınında yani hemen gözünü açtığında göreceğin yakınlıkta değillerse, fazla takma hatta görüşme derim ... Dışardan herşeyi söylemek kolay gelir..tabiiki çeken bilir.yaşadığın şeyler kolay değil. Okuyunca kayıtsız kalamadım.geçmiş olsun kardeşim
|
Insallah kardesim sagol allah razi olsun aslinda iliskilerimis duzelsin diye cokta cabaladik iyi olmalari icin bazen kendi derdimizi biraktik onlarla ilgilendik hatta bir teyzemin durumu yoktu duzelsin diye kabeye goturduk ucretini biz odedik iste insan iyi niyetli olunca bazi seylerin duzelmesini bekliyor ama insanin kalbi duzelmeyince ne yapsan bos onu anladim allah razi olsun moral oldunuz hepiniz simdi iyiyim toparlandim allah razi olsun 🥰