Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat et ablam imgelemek küçük bişey gibi gözükebilirde insan beyni çok değişik bir sistem yani ortaya garip sorunlar çıkabilir siz imgelemeyle ilgili yaptığınız çalışmayı bırakın kafanızı dinlendirmeye bakın bir süre maddesel olarak düşünün yani olanı olduğu gibi düşünün kafanızı dağıtın musallat yoksa ve bu durum devam ederse bir psikiyatrist ile görüşün basit seanslarla tedavinizi sağlarlar diye umuyorum, bizlik bişey olursa dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz özelden veya burdan farketmez
|
Emin ol başını yastığa koyduğunda tefekkür rahatlatır tefekkür olmasa dünya derdini düşünüyorsun dünya derdi daha çok hasar bırakır bu yüzden kendimce 1 isteğim var o amaca tüm ayrıntılar üzerine tanık ola ola ulaşmak istiyorum aklımın varsayım yaparsak gitmesi bana belki mükafat olur fakat o kadar şanslı değilim delilik herkese nasip olmaz davulla sokakta dolaşmak vardı
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|