Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
boyle anlatmayla bilinmezki,rahatsiz edilme olabilir,musallat olma niyeti olabilir,hayal gorme olabilir,sanma olabilir,psikolojik olabilir, rüyayla amel edilmez ama ayni ruyayi defaatle üst üste gorunce bir uyari olabilir...daha net ve somut ispatlar gerekir
|
hocam rüyalarda ben sürekli ayetler okuyorum veya arada bir engel oluyor yanıma gelemiyorlar.
yaşadığım olayı da kısaca anlatmak gerekirse geceleri ağlayarak uykudan uyanıyorum ve bizim evin bahçesinde çeşmeden akan suyun yolu var bahçeye doğru o suyun biriktiği yerde 4 tane varlık ikisi nöbet tutar gibi duruyor ve gülüyor. diğer ikisi ise önlerinde kazan benzeri birşey altında kızıl,mavi gibi bir ateş yanıyor ve içine birşyler atıyorlar. bu olayı 2 hafta kadar yaşadım sonra bir hocaya gittik okudu üfledi ama bir fayda etmedi. birde bizim mahallede yaşlı bir teyze vardı o okudu yaklaşık 1 hafta kadar o süre zarfında varlıkları görmez oldum ama ağlama devam ediyordu bu okuma süresince oda düzeldi. sonrasında yanlış hatırlamıyor isem bir gece teyzeye görünüp yardım etme gibi birşey söylemişler.