Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
eğer bişiyler varsa devamı gelir bana bu ilk dedniğinde baya etkilenmiştim çünki ne yani aldığım küçük işaretler sahtemiydim  öyleymiş bişi oluyorsa devamı gelmesi gerek gelmiyorsa ne sıkıntı vardır nede ödül ortada bişiy varsa açıktadır zaten belli olmuyacak kadar küçük şeyede lüzum yok
yinede tedbiri elden bırakmamak gerek
rüya konusunu özelden hocalarlarla istişare edersin ama 50 mesaj atmalısın yoksa özelden yazamazsın
|
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
tövbe açık kapıyı kapatır örnek vererek açıklıyayım eğer havuza kirli su sızıyorsa önce deliği kapatalım sonra havuzumuza ne yapıcağımıza bakarız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
konudaki tövbeyle tövbe edin
ee ben zaten istiğfar çekerim ne var bunda gerek yok tövbeye demeyin
gün içinde bilmeden küfre düşeriz
allahın bir ismi olan el alim mesela anlamı herşeyi hakkıyla ve çok bile
hayatta farkında olmadığımız yaygın yanlış cümleler var örneğin:Allahın unuttuğu yer deyiz cümlesi kullanılır e böyle diyince ne oldu alim esmasına karşı geldik alim esmasının tecellisi üzerimizden azaldı bu tövbeyle tek tek tüm allahın tüm isimlerinden af diliyoruz
belki çoğunu biliyorsunuzdur olabildiğince basit anlattım temelden almak istedim yanlış anlamayın.diğer okuyanlar için bi tohum ekelim başka okuyanlar olur yıllar sonra karşısına tekrar çıkar bi hayra vesile oluruz 
|
Denerim onu da. Uveysi zikri yapıyordum bı ara. Orda da 100 defa Tevbe ediliyor sabah akşam toplamda 200. Kötü rüya yanı sıra ferah rüyalarda gördüm ama bunlar halismidir bilmiyorum. Bir ara çok fazla esmaul Hüsna çekiyordum. Çok fazla çekmenin yanlış olduğunu duydum. Yani karıştırmak fln.. kafam karıştı hepsini bıraktım.