Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
günümüzdeki kitapların içinde dinden çıkarıcak çok şey var havas gerçekte allaha bolca ibadet eden kullara verilmiş özel ilimdir kişi bunu talebesine anlatabilir bir kısmı hocadan bir kısmı maneviyattan veyahut tecrübeden bilgi edinir talebe havas ehli olur havas ilmi böyledir
tabi bu havas ehlinin notları vardır günümüzde kitapçılar bunları alıp paylaşmışlar ama çevirmen demişki burası sakıncalı olur herkes denerse başına iş alır vebali bana kalır buyüzden burayı eksik yapiyim yada becerip çevirememiş sonra başka bir adam gelmiş bu kitap satmıyor ya diyip satsın diye içine celb vebenzeri büyüleri katmış tabi bunlarda eksik bittimi bitmedi sonra bunu alıp tekrar çevirmişler ortaya kalmış acayip bişi günümüzdeki havas kitapları böyledir amel edilemez
havas ehli olarak sitede birkaç hoca var ama isim yazmaya çekindim birinin ismini yazsam diğerine saygısızlık olur
|
Haklısınız. Ben kitabı icindekileri uygulamak için değil biraz bilinçlenmek için okumuştum. Özellikle kamerin mevzileri, ne zaman dua edilirse kabul olması daha olanaklıdır. Hangi saatte ne yapılır ne yapılmaz. Kamerin hangi burclarda bulunduğu ve bize getirdikleri gibi.. bu tarz bilgileri araştırırken bu siteyi buldum faydalanmaya çalıştım. İçinden bir iki duayi denedim yalan olmasın. Ama görülmesi gereken emareler gelişmedi. Çokta karıştırmak istemedim. Şimdi anlıyorum ki benim boyumu çok aşan şeyler bunlar.