Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Denerim onu da. Uveysi zikri yapıyordum bı ara. Orda da 100 defa Tevbe ediliyor sabah akşam toplamda 200. Kötü rüya yanı sıra ferah rüyalarda gördüm ama bunlar halismidir bilmiyorum. Bir ara çok fazla esmaul Hüsna çekiyordum. Çok fazla çekmenin yanlış olduğunu duydum. Yani karıştırmak fln.. kafam karıştı hepsini bıraktım.
|
üveyş zikrinde kabuş görmeler çok oluyor hediye etme kısmında sıkıntılar var
bunu geçtim üzücün olan esmaül hüsnayı bırakman
adama diyorlar çok zikretme zararlı sebep söylemiyorlar anam anaam
kardeşim öncelikle en basit seviyede anlatıyorum bana kızma çünki tanımıyorum nekadar hakimsin bu konulara
esma zikrederken enerji çıkar bu enerjiyi gören müslümanlar ve gayri müslümanlar merak edip gelirler karanlık odadaki ampül gibi parlarsın kelebekte gelir at sineğide
ulviler merak eder ziyarete gelir eğer abdestin varsa namazdaki gibi yada ona benzerşekilde edeben oturuyorsan üstün bedenin ve mekanın temizse kısacası allahın huzurunda durabilecek şekildeysen seninle hoşnut olurlar seni severler zarar vermezler korkutmazlar dileklerini yerşne getşmeye çalışırlar
gayri müslimler ise senin enerjini emcüklemeye gelir yada islam güçlenmesin diye vazgeçirmeye
düzenli günahın varsa tövbe etmiyorsan namaz kılmıyorsan yada bir ihtimal daha ödenmemiş adağın varsa açık kapın vardır ordan musallat olurlar bunun önüne geçmek için bolca istiğfar gerekir he maksadın allah rızasıysa ozaman kalbindeki nurda yanarlar başına bişi gelmez bu 3-5 kıçı kırığa sebep allah rızasından vazgeçilirmi ben sana sorayım
bunu her sabah uygula 24 saat koruru
Korunma yöntemi
Bismillahirrahmanirrahim
Tahassantu bizil mülki vel melekut
ve aksemtü zil izzeti vel ceberut
ve tevekkeltü alel hayyil kayyumil halimillezi la yenamu ve la yemut
dehaltu fi hifzillahi
dehaltü fi emanillahi
dehaltü fi hirzillahi
bi hakkı kef he ye ayın sad küfiytü
burda sırasıyla kef derken baş parmak he derken işaret parmağı ye derken ortaparmak ayn derken yüzük parmağı sad derken serçe parmak kapanıcak
bi hakkı hamim ayın sin kaf hümiytü
burda tam tersi sırasıyla ha derken serçe mim derken yüzük... açılacak
bi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
allahumme salli ala seyyidina muhammedi zil hulukil azim.bi adedi ilmillahil azim
ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
bu 7 kere tekrarlanır
1.Okuyuşta Sağına
2.Okuyuşta Soluna
3.Okuyuşta Önüne
4.Okuyuşta Arkan
5.Okuyuşta Yukarıda
6.Okuyuşta Aşağıya
7.Okuyuşta Kendi Etrafında Dönerek Üflenir(saat yönünün tersine)
(sıcak nefesle huuu diye üflenir)
Not: eğer aileni vs. bir kaç kişiyi aynı çember içine almak istersen tahassanna, eksamna, tevekkelna, dahalna kelimeleri okunacaktır.