selamun aleyküm emeğinize sağlık ama bi yerde hata gördüm düzeltmezsek insanlar yanlış anlayabilir.
"Sihir = büyü yapan, yaptıran ve inanan, bizden değildir" buyruluyor.
bu cümle hatalı olmuş. sanki sihir büyüye inanan bizden değildir gibi olmuş sihir ve büyünün var olduğunu zaten kuranda yüce Allah cc beyan etmiştir. falcıya büyücüye inanan bizden dğildir diyelim.
bir de bir konuya dikkat çekmek istiyorum müslüman cinlerle istişare edilebilir. her halükarda büyünü bozulması için ayetleri okuduğunuzda onunla görevli olan mahluklar bunu yapıyor. Allahın adeti böyle herşeyi sebeplere bağlı kılmış. kimilerine de tasarruf etme yetkisi verir direkt görevliye talimat verip büyüyü bozdurabilir. Kaldı ki bazı ağır büyülere maruz kalanlar ağır musallatlılar bırak hıfz ayetlerini okumayı karşısında subhanallah demene çıldırıyor. Allah cc mutlaka ilmiyle şereflendirdiği insanlar vardır keskin konuşmamakta fayda var. bir de cinlere biz kötü diyoruz ama nas suresinde de belirtildiği üzere iki ayaklı insan şeytanları cin şeytanlarından daha beter daha kötü daha acımasız. Rabbim tüm ümmeti muhammede yardım etsin.
|