Çünkü çogu ah alarak evleniyor. Kimi bir kadinin kimi bir erkegin ahini aliyor. Önceki iliskide buyuk kalp kirikligi duygularla oynama hak yeme vb seyler ah aliyorlar. Ozellikle kizlarda evlenince bir havalanma oluyor. Evlenmeyen bosanan kadinlarla alay edip kalp kiriyorlar. Ah etmezsede Rabbim cikartiyor. Yada anne babalari fazla bir övunme etrafindakilerin damat gelinlerini iş para vb kiyaslayip kücük gorme evde kaldi senin kiz deyip dalga geciyorlar. Kirilan kalbinin hesabinida Rabbim aliyor. Benim basimada geldi. Komsumunuz kizi ile yasitiz. Kiz bir kere nisan atti. Ikinci nisanlisiyla evlendi gittik gittigime pisman etti beni kucumseyen bakislar. Cok uzuldum ve evliligi 3 ay surdu bosandi. Aradan birkac yil gecti kiz tekrar evlendi ve ilk defa evleniyor gibi dugun yapti bu sefer annesi beni gittigimiz bir mevlutte kirdi eve gelip okadar cok agladimki. O evlilikte 2 yil surdu bosandi cocuguda yok.Bilmiyorlardiki bende asik cin musallati vardi okuyordum kurtulamadim kendi ehli hoca yillarca bulamadik. Simdi sukur kurtuldum. Ne ile sinav oldugumu bilmeden kirdilar hala bile o davranislari gelsin aglarim. Ah etmeye gerek yok Rabbim aliyor hesabini.Sahip oldugumuz hersey Rabbimizin verdigi ve sahibinin o oldugunu unuttugumuz ve övunup kibirlenip insanlar kirdigimizda bozuluyor. Evliliklerin bitmesenin sebebi bence bu yuzden
|