Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
abdest alıp kıbleye dönün 2 diz üstüne namazda gibi oturun 1 fatiha 3 ihlas 70 elif lam mim okuyun allahım okuduklarımı hz muhammede hediye ettim deyin ve güzelcene katlayın varsa güzel bir esans ile yazıyı bozmadan damlatın üstüne
ardından her gün aynı vakitte(tavsiyem sabah namazı sonrası) namazdan kalkmadan kağıdı 1 besmele 1 salavat getirip açın önünüze koyun elinize 99 luk tesbih alın ya hafız ya latif ya alim ya mani diyin 1 boncuk geçin 100 kere tekrar edin düzenli tekrarı şartıyla bi iznillah bereket artar rızık artar manevi korunma olur iş açıklığı olur okumalar bitince 1besmele 1 salavat getirip katlayın evin yüksek bir noktasına koyun herhangi bir dolap üstü vesair
yok uğraşmam derseniz güzelce katlayın sonra allahım bu evimizin 5 alemine tesir etsin deyin yüksek bir dolabın üstüne biyere koyun
bir ihtimal daha benim buna ihtiyacım yok kaldıralım gitsşn derseniz bir kavanoza sirke koyun 11 ayetel kürsi okuyup sirkeye sıcak nefesle huu diye üfleyin ardından 3 kere destur deyip o deriyi kavanoza koyun yazılar bozuluncaya kadar beklesin (tavsiyem ortalama 3 gün) sonrasında kavanozdaki sirkeyi ayak basılmayan biryere dökün ardından deriyide ayak basılmayan biyere gömün
eğer yapıcaksanız 100lük zikirden sonra güzelcene dua etmeyi unutmayın ben yazmayı unutmuşum
duada kalben isteyin yani
allahım sen inanmıyana verensin ben inandım banada rızık nasip eyle sana inanı yüz üstü bırakmazsın.... gibi güzelce dua edin örnek amaçlı dedim dua size kalmış
|
anladığım kadarıyla yapılan işlem iyi bir şey doğru muyum hocam? güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim