Alıntı:
qlam Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selamın aleyküm.
Çok fazla konu açıyorum lakin şahsi fikrimle bir yere varamadığım olaylarda burdaki bilgili hocalardan fikir alıyorum hata olduysa affola.
Rabbimin verdiği izin doğrultusunda rüyalarda kontrol sağlayabiliyorum. 1 veya 2 ay önce rüyamda medrese gibi bir yerdeyim,açık kahve tahtalar ile kurulmuş bir yer ve tam karşımda bağdaş kurar şekilde birisi oturuyor,ona yaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra ilerleyemiyorum. İncelediğimde ise önünde rahlenin üstünde Kur’an-i Kerim var sessizce okuma yapıyor. Kıyafetleri beyaz renk,zümrüt yeşili sarığı var ama yüzü asla gözükmüyor bakmayı deniyorum eliyle dur işareti yapıyor bir daha denemek istediğimde ise daha değil diyerek uyandım. Fikri olanları yorumlara beklerim
|
1-rüya tabiri ilmine shaip kimse yok sitede bu yüzdendir rüya tabiri ilmi olamyanlardan rüyanı yorumlatmak heleki herkese açık şekilde sağlıksız dır kötüye yorumlasa bile cahil kötüyü çeker belayı çeker benim düşüncem
2-rüyaları güvenlir kötüye yorumlamaycak bir dostuna belki anlatabilirsin..
3-imam nablusini rüya tabiri kitabı var onu açıp rüyanı ona göre yorumlayabilrsin