Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Dediğini bile bile 40 a bölünüyorsunuz yuh size allah hidayet versin
|
Kuran tek kitaptir Kuran Insanlari Allah in adaletine cagirir kuran tevhid kitabidir Allah in hukmuyle hukmedip Allah a uyanlar Allah disinda kanun koyan herkes taguttur
Tevhid Yanlizca Allahtan baska ilah yotur demek degil tevhid Allah tan başka ilah yoktur Allah disinda hukum koyanlari Tanimam benim hayatima hukmetme yetkisi Allah indir demektir
Muslumanlar tek bir ummettir
Ehli kuran Olanlar kuran cizgilerinden cikmaz Şu bu imama Alime talip olmayla Degil sunnetler izinden gitmeyle olur suan cogu tarikat hepsi birbirinden ustun gelme derdinde ve herpsi kendinde olanlarla sevinmekte
Dinlerini parçalayıp da bölük pörçük olanlara gelince, senin onlarla hiçbir ilgin yoktur. Onların işi Allah'a kalmıştır; işlemekte oldukları şeyi onlara O bildirir. Dinlerini parça parça edip fırkalara, hiziplere bölünenler var ya, senin onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi Allah'a kalmıştır.
52. Şüphesiz bu (İslâm), tek bir din olarak sizin dininizdir. Ben de Rabbinizim. Öyle ise bana karşı gelmekten sakının.
53. (İnsanlar ise, din) işlerini kendi aralarında parça parça ettiler. Her grup kendinde bulunan ile sevinmektedir.
Simdiki insanlarin tagudu tarikat seyhleri olmus
Yani kurandaki her ayet gayet acik gayet anlasilir
Hayvan evde beslemek iyi degil insan sagligina zarardir fakat disarda zarar gormus bi hayvani alip iylestirip tekrar geldigi yere gonderirsen tabikede bu sevaptir yani
Melekler Su eve girmez buraya gitmez soyle yapmaz boyle yapmaz pardonda bu meleklerin iradesi sizemi bagli ?
Melekler her eve emir uzerine inerler cekilen zikre edilen duaya gelirler Ne kadar sığ dusunceler tuhaf