Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Es Selamün Aleyküm ulvi hüddam daveti günah mıdır ve ne gibi zararları olur ve bir sorum daha var ben günah olmadan cinlerle sürekli muhabbet etmek onlarla doğru yolda olmak istiyorum Allaha yakın olmaz istiyorum onlarla ibadet etmek istiyorum kısa ve tehlikesiz nasıl olur lütfen ama lütfen bilgilendirin beniii
|
Kardeşim benim bende senin gibi hayaller kuruyordum ve şunu anladım cinler ile dost olmak isteyen biri diken üstünde yasamayı öğrenmeli.
Öyle sanıldığı gibi bir dostluk yapamazsın
Ayrıca çok tehlikelidir birtek müslümanlar la muhattab olmaz kafirlerlede muhattab olursun görür duyar sın vede zarar verirler sana
Üstelik her kim ne derse desin ulvi kısımada müslümanlarada yapacağın edepsizliğin bedeli ağır olur fena yaparlar adamı.
Ulvi kısım zarar vermez diye birşey yok edepsizlik yaptınmı kızdırdınmı bedel ödersin
Cinlerle sağlam dostluk istersen ilk iradeni sonra akıl,fikir, ve düşünceni sonra amellerini kontrol edebilmeyi öğrenmelisin
Onun içinde havas ilmini iyi bilen kuvvetli bir üstad bulup ondan ilim öğrenmen ve akabinde icazet alman gereklidir aksi halde hayatın rezil rusva zindanı kebir zehiri zakkum olur umarım anlata bilmişimdir.
Bu sartları sağlarsan ancak o zaman dostlar edinebilirsin
Ama yinede hayalindeki dostluğu kuramaz çok samimi olamazsın
İşini halleder ibadetini yapar ve gider öyle nasılsın naptın ne ettin gibi hasbihal edilmez.