Her kelimesini noktalama işaretlerine kadar pür dikkat okudum ve yemin ederim ki tüylerim diken diken oldu. Gözlerim doldu bilmiyorum çok farklı hissettim. Çocukken yaşadığım bazı şeyler beni bu konulara attı ve uzun zamandır özüme nasıl dönerim , nerden baslamaliyim Rabbim'e nasıl yonelirim. Sırrın sırrını, Öz'ün içindeki öze nasıl ulaşırım diye düşünürken bu çıktı karşıma ve içimde bir ses senin için öze ulaşmanin daha vakti gelmedi. O yüzden bulamadın yolunu , doğru yolu secemedin daha . Önce Kur'an'ı Kerim'i sonuna kadar oku anla ve ezberle dedi. Sen daha kul olmadan bir anda etmek istiyorsun yavaş dedi. Bu başından gecemde bana doğru yolu gösterdi en azından öyle hissediyorum. Çok teşekkür ederim 🙏
Her kelimesini noktalama işaretlerine kadar pür dikkat okudum ve yemin ederim ki tüylerim diken diken oldu. Gözlerim doldu bilmiyorum çok farklı hissettim. Çocukken yaşadığım bazı şeyler beni bu konulara attı ve uzun zamandır özüme nasıl dönerim, nerden baslamaliyim Rabbim'e nasıl yonelirim. Sırrın sırrını, Öz'ün içindeki öze nasıl ulaşırım diye düşünürken bu çıktı karşıma ve içimde bir ses senin için öze ulaşmanin daha vakti gelmedi. O yüzden bulamadın yolunu, doğru yolu secemedin daha . Önce Kur'an'ı Kerim'i sonuna kadar oku anla ve ezberle dedi. Sen daha kul olmadan bir anda etmek istiyorsun yavaş dedi. Bu başından gecemde bana doğru yolu gösterdi en azından öyle hissediyorum. Çok teşekkür ederim
|