Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Piyasada çok büyücü var i büyücülerin niye başına bu işi bıraktıracak niye büyük felaketler gelmezki para için tanımadıkları insanların hayatlarını mahvederler birde bu büyü yaptiranlar büyü yaptiripta sıkıntı çekeni görmedim hem ömürleri uzun oluyor bu şeytanların hem ömürlerinin sonuna kadar keyif içinde yaşıyorlar olan büyü yapılana oluyor tamam ahirette ölüm döşeğinde tabiki çekecekler Allah yanlarına birakmiyacak ama bizde dünya gözüyle ettiklerini bicerken görmek istiyoruz ne yapalım biz aciz kuluz intikamimizi alamıyoruz Allah a havale ediyoruz
|
Öyle abla kimisi afiyette hayatını devam ettirir kimisi zelil olur ama büyü yapanda yaptıranda zahiren afiyette olsada batında mahvolmuş bitap vaziyettedir,iki dünyadada yüzü gülmez, benim bulunduğum ilçedeki bir büyücünün sonu yukarda bahsettiğim gibi olmuştu bu işi gerçekten yapan insanların zaten başına genelde bu tip şeyler gelir yapıyorum diyip palavra atanlarla dolu ortalık onlarla gerçekten yapanlar arasında illa bir fark olacaktır tabi