Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Ahirette çekecekler zaten kesinde biz biran önce çeksinler de görelim birazcık olsun içimiz soğusun istiyorum misal bana 30 yıl önce büyü yaptiranlarin daha hiçbir sıkıntı çektiğini görmedim 25 yıl öncede yaptiranlarin en Ufak bir sıkıntı hastalık üzüntü yaşadıginida görmedim aksine gayet huzurlu mutlu varlıklı bir şekilde hayatı gayet güzel yaşıyorlar büyü yaptiripta tuttturduklari içinde kendilerini çok güçlü herkese herşeyi yaptırabiliriz bize kimse birşey yapamaz edasındalar zaten yapamıyoruz da ne yaptırmak istesek bizi imandan edecek şeyler kısas bu durumda geçmiyor 30 yıl dile kolay onlar mutlu büyü yapılan ömrü boyunca mutsuz oluyor Hasbunallahi ve nimel vekil
|
Allah yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz durum zor ama dünyada binbir çeşit hadise oluyor biz hep zahirden bakıyoruz aslında diğer cihetlere bakabilsek kişilerin ahvali değişebilir kim azap içinde kim sefa içinde bunlar cihetlerde değişir ve şöyle bir ayet var bu ayete işittik ve iman ettik diyip sabr ediyorsunuz gördüğüm kadarıyla, en doğrusuda budur bence, yukarda bahsettiğim ayet:
Şüphesiz ki Rabbin, hepsine amellerinin karşılığını eksiksiz verecektir.O, onların yaptıklarından haberdardır. (Hud suresi 111),