Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Ahirette çekecekler zaten kesinde biz biran önce çeksinler de görelim birazcık olsun içimiz soğusun istiyorum misal bana 30 yıl önce büyü yaptiranlarin daha hiçbir sıkıntı çektiğini görmedim 25 yıl öncede yaptiranlarin en Ufak bir sıkıntı hastalık üzüntü yaşadıginida görmedim aksine gayet huzurlu mutlu varlıklı bir şekilde hayatı gayet güzel yaşıyorlar büyü yaptiripta tuttturduklari içinde kendilerini çok güçlü herkese herşeyi yaptırabiliriz bize kimse birşey yapamaz edasındalar zaten yapamıyoruz da ne yaptırmak istesek bizi imandan edecek şeyler kısas bu durumda geçmiyor 30 yıl dile kolay onlar mutlu büyü yapılan ömrü boyunca mutsuz oluyor Hasbunallahi ve nimel vekil
|
Sana büyü yapanların başına musibet bela gelmiyorsa bilki Büyü çok büyük günahlardan olduğu için Âlemlerin Rabbi onların hesabını dünyada değilde Ahirete daha azapli vereceğinin kanıtıdır bu konuda için rahat olsun ama iftiraysa bu ahirete tam tersine döner hani birine kâfir dersinde kâfir çıkmazda o duruma düşme meselesi varya o şekil de ince noktalari var iğneden ipliğe kadar hesablanr
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|