Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese,
Ben yaklaşık 6-7 yıldir işsizim. Ondan öncede hiç istemedigim bana uygun olmayan işlerde maddi ve manevi mecburiyetten çalıştım. Şuan hanemize yapılan işlemler ve musallatimiz var. Özellikle eşimde çok fazla etkisi var...
Bu ay sonunda iş için mülâkata gireceğim. Olası sorulara kendim ilmen çalışıyorum. Bu tarz mülakatlarda bilirsiniz hem ilim hem psikolojik sınav veriliyor. Ve yukarıda saydığım sebeplerden ötürü benim özgüvenin ve psikolojim yerlerde. Evimde bile ogru düzgün barinamiyorum. Gidebilecek pek bir kapım kalmadi. Bu nedenle sizlerden bir ricam olacak;
Boş vaktinizde veya namazlarınızin ardından bana bir dakika dahi olsa ayırıp dua eder misiniz? Hakkımda hayirlisiyla olsun veya Allah bu işi benim hakkımda hayırlı kılsın.. evimdeki musibetler yok olsun, etkilerini yüce Allah silsin..
Keza bu konu altında varsa başka dertleri sıkıntıda olan insanlar yazsın huzur bulsun.. En güzel dualardan biri de bir müminin diğerine yaptığı dualardir.. Hepimiz birbirimizden nasiplenelim istedim..
|
Allah yar ve yardimciniz olsun Rahmet nazariyla size merhamet etsin inşallah
Size tavsiyem tin suresini okuyun hane içi musallattayiz demişsiniz evinizin kapisinin uzerine euzu besmele ile bakara suresini yazip asin
Surekli evinizi sirkeli suyla silin defne yapragi ile tutsu yapin deffne yapragi cok etkili oluyor gunluk buhur yakin
Ibadetleriniz tamsa zaten seytanlar ve dostlari ugrasir hemde en gucluleri gelir amaç ibadetten alikoyma ve kufre dusurme
Ibadet varsa cevrenizdeki varliklar herzaman en gücluleridir aile içi huzursuzluk cocuklarin cildirmiş gbi yaramazlik yapmasi
Bunlari 2 turlu uzaklastirirsiniz 1.si sirke günlük 1 sprey sisesine bi yemek kasigi kadar sirke koyup odalara sıkn
Defne yapragi yakabilirsiniz gunluk buhurda olur
Evde çöpleri günlük atin wc lavabolar temiz olsun saç tirnak gorunmesin evde yani temiz olsun
2. Si ise eger ibadet varsa yaninizdaki seytanlar daha gucluleridir sizi ibadetten alikoymak icin cocuklari esi uzerinize saldirtirlar cunku vesveseyle sizi alikoyamayanlar insilere vesvese edip sizi ibadetten ali koyarlar
Yapacaginiz en guzel sey Secde suresi evin içinde sesli okumak Misal yatsidan sonra Secde suresi ile mülk suresini okuyup okuma bitince hanedekilerle beraber tilavet secdesi yapmak yaninizdaki seytanlari kahreder ve o eve 3 gün seytan girmez
Ve mülk sureside rızkınızı genisletir
Yatsidan sonra secde suresi ve mülk suresini okumak sunnettir ve bu iki sure kurandaki surelerden 4 5 defa daha ustundur Allah Rahmet Nazariyla size ve hanenenize merhamet etsin
Pardon bakara 163